Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat

Werken bij De Kindertelefoon

Onze kracht is dat we een laagdrempelige plek zijn, waar kinderen en jongeren terecht kunnen met onderwerpen die ze niet durven, kunnen of willen bespreken met hun ouders of mensen uit hun omgeving. We luisteren naar kinderen en jongeren en nemen hen serieus. We zien hen als zelfstandige individuen die in staat zijn zelf oplossingen te bedenken, beslissingen te nemen en deze uit te voeren.

Wil jij je graag inzetten voor kinderen en jongeren in Nederland? Je bezighouden met werk dat er echt toe doet? Dat kan bij De Kindertelefoon op verschillende manieren. Kijk hieronder voor betaalde functies en stagemogelijkheden, of vul het formulier in als je vrijwilliger wilt worden.

Vacatures (betaalde functies)

Stages

  • Op dit moment zijn er geen stagevacatures bij De Kindertelefoon.

Vrijwilliger worden bij De Kindertelefoon?

Vind jij het belangrijk dat kinderen en jongeren in vertrouwen en anoniem kunnen praten over wat hen bezighoudt? Geef je graag ondersteuning, advies, informatie en ben je graag een luisterend oor? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer als vrijwilliger bij De Kindertelefoon via onderstaand formulier.

Jonge vrijwilligers
Ben jij op zoek naar uitdaging en komen vrienden of vriendinnen nu toch al naar je toe voor een luisterend oor? Vind je het leuk om een bijzondere vorm van vrijwilligerswerk te doen, ervaring die je mogelijk om kunt zetten in studiepunten voor je opleiding of gebruiken als maatschappelijke stage? Word dan vrijwilliger voor onze jongerenchat in Rotterdam, Almelo of Tilburg. Wij zoeken jongens en meiden van 16 tot en met 18 jaar met inlevingsvermogen. Klik hier voor meer informatie en meld je aan via onderstaand formulier.

Ik wil vrijwilliger worden!

  • Graag voor- en achternaam invullen.
  • Om vrijwilliger te worden bij De Kindertelefoon, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Jongeren van 16-18 jaar kunnen chat-vrijwilliger worden in Almelo, Rotterdam en Tilburg. Kies daarvoor in de lijst met plaatsen voor de locatie 'jonger dan 18 jaar'.
  • De Kindertelefoon heeft 7 locaties in Nederland. Kies de locatie die voor jou het dichtstbij is.

 

het begint bij luisteren

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg