Meer hulp Meldknop.nl

Vragenkast

Chat

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan kun je chatten met iemand van De Kindertelefoon. Je chat met een vrijwilliger van De Kindertelefoon die minimaal 18 jaar oud is. Je kunt met ons chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Gesprekken duren meestal niet langer dan 30 minuten, omdat het vaak druk is en we zoveel mogelijk kinderen willen helpen. Buiten onze openingstijden kun je informatie opzoeken in de vragenkast of je verhaal vertellen aan leeftijdsgenoten bij  help elkaar.

We willen graag met je in gesprek. Daarvoor stellen we wel een aantal regels. Meer weten over onze regels? Kijk dan hier.

De openingstijden van deze chat: elke dag van 11:00 tot 21:00 uur.

 

we zijn er voor jou

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg