Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat

Topics

Chat

Welkom bij de chat van De Kindertelefoon. Ben je tussen de 13 en 18 jaar dan kun je chatten met iemand van De Kindertelefoon of met een leeftijdsgenoot. Buiten openingstijden en als het druk is, is de chatbutton niet zichtbaar.

Je kunt met ons chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat anoniem en in vertrouwen met ons. Dat wil zeggen dat we geen gegevens over jou opslaan.

Het is vaak druk bij De Kindertelefoon, daarom zal een chatgesprek niet langer dan 30 minuten duren en is de button niet altijd zichtbaar.

Chat met De Kindertelefoon

Chatten met de Kindertelefoon

Je chat met een vrijwilliger van de Kindertelefoon die minimaal 18 jaar oud is. Ben je tussen de 13 en 18 jaar dan kun je chatten met iemand van De Kindertelefoon tussen 11 uur ’s ochtends en 8 uur ‘s avonds. In de weekenden is de chat open van 2 tot 8 uur. Buiten openingstijden en als het druk is, kan het zijn dat je een melding krijgt dat je geen chat gesprek kan starten.

Chatten met een leeftijdsgenoot

Je chat met een jonge vrijwilliger of anders gezegd met een leeftijdsgenoot. De leeftijd van deze vrijwilliger ligt tussen de 16 en 21 jaar. Elke werkdag zijn twee jonge vrijwilligers van 18.00 tot 20.00 uur bereikbaar. Buiten openingstijden en als het druk is, kan het zijn dat je een melding krijgt dat je geen chat gesprek kan starten.

Kun je niet chatten? Zoek je vraag in Topics:

Topics

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg