Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Topics

Chat

Ben je tussen de 13 en 18 jaar oud? Dan kun je chatten met iemand van De Kindertelefoon of met een leeftijdsgenoot. Je kunt met ons chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat anoniem en in vertrouwen met ons. Dat wil zeggen dat we geen gegevens van jou opslaan. Gesprekken duren meestal niet langer dan 30 minuten, omdat het vaak druk is en we zoveel mogelijk jongeren willen helpen. Buiten openingstijden en als het druk is, kan het zijn dat er geen chatbutton te zien is. Zoek dan alvast informatie op bij de topics of vertel je verhaal aan leeftijdsgenoten op het forum.

We willen graag met je in gesprek. Daarvoor stellen we wel een aantal regels. Meer weten over onze regels? Kijk dan hier.

Chatten met De Kindertelefoon
Je chat met een vrijwilliger van De Kindertelefoon die minimaal 18 jaar oud is. Openingstijden van deze chat:

  • Maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 20:00
  • Zaterdag en zondag van 14:00 tot 20:00
Chatten met een leeftijdsgenoot
Je chat met een jonge vrijwilliger of anders gezegd met een leeftijdsgenoot. De leeftijd van deze vrijwilliger ligt tussen de 16 en 20 jaar. Openingstijden van deze chat:

  • Maandag tot en met vrijdag van 18:00 tot 20:00

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde vrijwilliger. Zij luisteren naar je. Op doordeweekse avonden kun je ook met een jonge medewerker chatten. Dit zijn getrainde vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar oud. Op het forum kan je een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg