Meer hulp De Kindertelefoon

CHAT MET EEN PEER

Van ma- t/m vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur kun je met een leeftijdsgenoot chatten. Als er een lange wachtrij is of buiten openingstijden verdwijnt de chatbutton.

CHATTEN MET DE KINDERTELEFOON

Je kunt chatten met De Kindertelefoon door de keuze te maken uit één van de buttons hierboven. Deze buttons zijn alleen zichtbaar als een vrijwilliger beschikbaar is en de wachttijd niet langer dan 20 minuten is. Er zijn veel kinderen en jongeren die willen chatten met De Kindertelefoon, waardoor de button verdwijnt. Probeer het dan later nog een keer.

Ververs ook geregeld deze pagina als binnen openingstijden de button niet zichtbaar is. Pas na verversen is er weer een kans dat de button in beeld komt (klik op de ronde pijl in de adresbalk).

Button links. Je chat met een vrijwilliger van De Kindertelefoon die minimaal 18 jaar oud is. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 en 20.00 uur. In het weekend van 14 tot 20 uur.

Button rechts. Je chat met een jonge vrijwilliger of anders gezegd met een leeftijdsgenoot. De leeftijd van deze vrijwilliger ligt tussen de 16 en 21 jaar. Elke werkdag zijn twee jonge vrijwilligers van 18.00 tot 20.00 uur bereikbaar.

Maximaal 30 minuten
Tussen 11.00 en 20.00 kan het erg druk zijn. Wachttijden lopen op tot wel 20 minuten. Gesprekken met De Kindertelefoon duren daarom jammer genoeg niet langer dan 30 minuten.
Het kan ook zijn dat we tegen 20.00 uur niet meer reageren op je chataanvraag, omdat we nog in gesprek zijn. Als je na 20.00uur nog geen antwoord hebt, staan we je helaas niet meer te woord. Sluit dan je chatverzoek en probeer het dan een andere keer weer.

Bekijk mobiele website