SPONSOREN

 

 

De Kindertelefoon kan niet bestaan zonder techniek. Van goed werkende telefoonlijnen tot de interactieve toepassingen op onze website: op alle gebieden maken we graag gebruik van actuele ICT-toepassingen. Hiervoor werken we samen met verschillende sponsoren. De sponsoren zorgen ervoor dat we technisch up and running blijven. Samen zorgen we ervoor dat kinderen zo goed mogelijk worden ondersteund.


ANBI-status
Stichting De Kindertelefoon heeft de ANBI status. Meer informatie over ANBI is te vinden op de website van de Belastingdienst.

Onze gegevens:
Stichting De Kindertelefoon
Newtonlaan 83, 3584 BP Utrecht
Telefoonnummer: 030-3410400 | E-mailadres: landelijkbureau@kindertelefoon.nl

KvK-nummer: 61100153
BTW nummer: NL854205925B01

 

CRM Partners

CRM Partners ontwikkelde voor De Kindertelefoon de applicatie en het platform LinKid, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365. Het systeem LinKid helpt onze vrijwilligers bij het voeren van de telefoon- en chatgesprekken met kinderen en jongeren. CRM partners werkt, met de juiste mix aan digitale toepassingen en menselijke dienstverlening, voor klanten aan een steeds betere dienstverlening voor hun klanten.

 

Innvolve

Innvolve is voor de Kindertelefoon het eerste aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde zaken. Innvolve biedt technische ondersteuning aan alle beroepskrachten en vrijwilligers. Daarnaast beheren zij de werkplekken, monitoren zij de hele ICT omgeving en hebben zij een adviserende en uitvoerende rol bij de uitvoering van ICT gerelateerde projecten.

 

InSided

InSided levert de software voor het forum van De Kindertelefoon. Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen elkaar op het forum informeren, adviseren en ondersteunen. InSided ondersteunt De Kindertelefoon daarnaast bij de ontwikkeling van deze online community, door het geven van advies en trainingen.

 

PwC

PwC heeft De Kindertelefoon ondersteund in de ontwikkeling van een digitale basistraining, en bij het maken van een verbeterslag in kwaliteitsmeting, dataverzameling en privacyzaken.