JONGERENRAAD

 

Hoe kan De Kindertelefoon kinderen en jongeren het beste bereiken? Wat moeten we wel of juist niet zeggen op social media? Daarover denkt de jongerenraad met ons mee. Want wie kan De Kindertelefoon nou beter adviseren dan jongeren zelf? 
 
De jongerenraad bestaat uit gemotiveerde jongens en meiden die minimaal 12 en maximaal 17 jaar oud zijn. Zij denken met ons mee en adviseren ons. Of ze nu met de directeur om tafel zitten of met ons meedenken hoe we onze kanalen (bellen, chatten, forum) kunnen verbeteren: deze jongeren krijgen een jaar lang een speciale plek in het team van De Kindertelefoon!

Heb je een vraag over de jongerenraad?
Mail dan naar meedenken@kindertelefoon.nl

Geef je wel graag je mening maar liever online, zonder bijeenkomsten?
Meld je dan aan voor ons online jongerenpanel.


De jongerenraad komt een aantal keer per jaar bijeen. Tijdens deze bijeenkomsten geven zij hun mening en advies. Ook leren ze de organisatie goed kennen en praten ze met vrijwilligers en medewerkers. Een echt kijkje achter de schermen!

Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden voor de jongerenraad. 

 

Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om met ons mee te denken en je mening te geven. En dat je dat graag doet in een groep met andere jongeren. Je hoeft niet eerder met De Kindertelefoon contact te hebben gehad (via bellen, chatten of forum), maar dat mag natuurlijk wel. We willen graag zoveel mogelijk verschillende jongeren in de jongerenraad: van rustig tot druk, jongens en meiden, van alle leeftijden, met verschillende schoolniveaus en achtergronden en uit alle delen van het land!  

  • Je bent minimaal 12 jaar en maximaal 17 jaar oud;
  • Je vindt het leuk om je mening te geven;
  • Je bent enthousiast, een doorzetter en wilt graag iets betekenen voor anderen;
  • Je kunt gedurende het schooljaar vijf keer naar De Kindertelefoon komen op verschillende locaties in het land, van Groningen tot aan Tilburg.

Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden. De eerstvolgende mogelijkheid om je op te geven zal in het voorjaar van '22 zijn.