OFFICEMANAGER

Amsterdam | 28 uur per week 

Heb jij affiniteit met de leefwereld van kinderen en jongeren? Ben jij die flexibele officemanager die initiatief neemt en zorgt voor een prettige en veilige werkplek voor de vrijwilligers van De Kindertelefoon? Lees dan gauw verder!  
 

OVER DE KINDERTELEFOON

De Kindertelefoon is dé plek in Nederland waar kinderen van 8 tot 18 jaar gratis en anoniem kunnen praten over ALLES wat ze niet durven, kunnen of willen bespreken in hun eigen omgeving. Speciaal opgeleide vrijwilligers bieden via telefoon en chat een luisterend oor en helpen kinderen verder. Van verliefdheid tot verwaarlozing; ALLES is bespreekbaar! Ook heeft De Kindertelefoon een zeer drukbezocht forum waar jongeren elkaar, op een veilige plek, kunnen helpen. Dankzij De Kindertelefoon heeft elk kind in Nederland altijd iemand om mee te praten. 

DE WERKOMGEVING

Bij De Kindertelefoon werken rond de 700 vrijwilligers en 55 betaalde krachten vanuit vijf locaties in Nederland. Als officemanager Amsterdam werk je op de locatie Amsterdam samen met 4 werkbegeleiders. Je bent onderdeel van het landelijke team Bereikbaarheid & Locaties met 6 andere officemanagers, de rooster coördinator en manager.  

WAT GA JE DOEN?

Jij zorgt ervoor dat de ongeveer 100 vrijwilligers op de locatie hun werk goed kunnen doen. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de vrijwilligersadministratie, het inroosteren van vrijwilligers, de communicatie met vrijwilligers via app, mail en door het onderhouden van de Amsterdamse intranetpagina, het budget- en voorraadbeheer van je locatie. Ook zorg je dat huishoudelijke zaken op orde zijn en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers bij allerlei soorten vragen. Je bent bovendien niet vies van een beetje ICT: je werkt zelf met veel verschillende systemen en je ondersteunt de vrijwilligers bij het werken met hun systemen. De werkdagen zien er afwisselend uit. Dat betekent dat je flexibel bent en inspeelt op wat er op dat moment nodig is. Zo kan het zijn dat je op een dag later start, omdat je in de avond nodig bent voor een training van nieuwe vrijwilligers. Of je bent juist als eerste op kantoor om de boodschappen van Appie in ontvangst te nemen. 

JE HERKENT JE IN DEZE KWALITEITEN

 • Motiveren en enthousiasmeren: je bent goed zichtbaar voor de vrijwilligers en zorgt voor een goede, veilige sfeer en een warm welkom.
 • Zelfstandig en nauwkeurig: je vindt het leuk om samen te werken in een klein locatieteam waarbij je je (administratieve) taken zelfstandig uitvoert, je bent een ster in schriftelijk communiceren en weet mensen op een prettige manier te woord te staan;  
 • Flexibel en stressbestendig: je doet wat er op elk moment het hardste nodig is, je kunt goed prioriteren, je wordt blij van een goede planning die je scherp onder de aandacht weet te houden 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

 • MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur met een secretariële opleiding.
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een administratieve functie.
 • Goede vaardigheid in Word, Excel en Sharepoint.  

WAT WIJ JOU BIEDEN

 • Een ontwikkelingsgerichte open werkomgeving waarin je bijdraagt aan een maatschappelijk doel.
 • Een bruto maandsalaris o.b.v. 36-urige werkweek van minimaal € 2.311,48 en maximaal € 3.286,25 per maand (schaal 6).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao Jeugdzorg.
 • Een OV-kaart voor het reizen naar alle locaties van De Kindertelefoon. Voor het reizen naar je standplaats met de auto of fiets een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer tot 40 km enkele reis. 
 • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vast contract. 

SPREEKT DIT JOU AAN?

Stuur dan je sollicitatie uiterlijk 1 oktober naar vacature@kindertelefoon.nl. Wil je eerst meer informatie of afstemming over de vacature? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt dan contact opnemen met Kirsten Schopman, Manager Bereikbaarheid & Locaties op 06-8680 1832 of kirsten.schopman@kindertelefoon.nl. Zij beantwoordt je vragen graag!  
 
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee kennismakingsgesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Het eerste gesprek is digitaal, op 5 oktober. Het tweede gesprek vindt plaats op 10 oktober op de locatie Amsterdam. Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.