Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Topics

Chat

Je kunt chatten met een volwassen vrijwilliger van De Kindertelefoon of met een leeftijdsgenoot. Je kunt met ons chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Meer over privacy vind je hier. Gesprekken duren meestal niet langer dan 30 minuten, omdat het vaak druk is en we zoveel mogelijk jongeren willen helpen. Buiten onze openingstijden kun je informatie opzoeken bij de topics of je verhaal vertellen aan leeftijdsgenoten op het forum.

We willen graag met je in gesprek. Daarvoor stellen we wel een aantal regels. Meer weten over onze regels? Kijk dan hier.

Chatten met een volwassen vrijwilliger

Je chat met een vrijwilliger van De Kindertelefoon die minimaal 18 jaar oud is. Openingstijden van deze chat: elke dag van 11:00 tot 21:00 uur.

Chatten met een leeftijdsgenoot

Je chat met een jonge vrijwilliger tussen de 16 en 19 jaar oud. Openingstijden van deze chat: maandag tot en met vrijdag van 18:00 tot 20:00

Let op: chat je met een Android-toestel? Zorg er dan voor dat tijdens het gesprek de pagina geopend is en je niet naar andere apps of sites gaat. Switchen tussen apps zorgt ervoor dat de chat wordt afgebroken. Je kunt dan niet meer terug naar hetzelfde gesprek. 

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde vrijwilliger. Zij luisteren naar je. Op doordeweekse avonden kun je ook met een jonge medewerker chatten. Dit zijn getrainde vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar oud. Op het forum kan je een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg