Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat

Topics

Chat

Welkom bij de chat van De Kindertelefoon. Ben je tussen de 13 en 18 jaar dan kun je chatten met iemand van De Kindertelefoon of met een leeftijdsgenoot. Buiten openingstijden en als het druk is, is de chatbutton niet zichtbaar.

Je kunt met ons chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat anoniem en in vertrouwen met ons. Dat wil zeggen dat we geen gegevens over jou opslaan.

Het is vaak druk bij De Kindertelefoon, daarom zal een chatgesprek niet langer dan 45 minuten duren en is de button niet altijd zichtbaar.

Chat met De Kindertelefoon

Chatten met de Kindertelefoon

Je chat met een vrijwilliger van de Kindertelefoon die minimaal 18 jaar oud is. Ben je tussen de 13 en 18 jaar dan kun je chatten met iemand van De Kindertelefoon tussen 11 uur ’s ochtends en 8 uur ‘s avonds. In de weekenden is de chat open van 2 tot 8 uur. Buiten openingstijden en als het druk is, kan het zijn dat je een melding krijgt dat je geen chat gesprek kan starten.

Tip: is het erg druk op de chat? Je kunt ook chatten met een leeftijdsgenoot. Kies daarvoor de peerchat. 

Kun je niet chatten? Zoek je vraag in Topics:

Topics

Chatten met een leeftijdsgenoot

Je chat met een jonge vrijwilliger of anders gezegd met een leeftijdsgenoot. De leeftijd van deze vrijwilliger ligt tussen de 16 en 20 jaar. Elke werkdag zijn jonge vrijwilligers van 18.00 tot 20.00 uur bereikbaar. Buiten openingstijden en als het druk is, kan het zijn dat je een melding krijgt dat je geen chat gesprek kan starten.

Nu je hier toch bent:
Weet jij een goede naam voor onze jongerenchat? De Kindertelefoon vernieuwt graag en daar hoort een nieuwe naam bij. De jongerenchat is al sinds 2012 dé plek waar jonge vrijwilligers van De Kindertelefoon in gesprek gaan met leeftijdsgenoten. Sinds 2012 noemen we deze chat ‘Peer2Peer’, maar we vragen ons af of dit niet beter kan. Wat vind jij? Bedenk jij die pakkende, stoere, beetje hippe, maar ook misschien wel symbolische naam? Help je ons kanaal voor jonge vrijwilligers naar een next level?

De inzender met de meest toffe inzending wint een Dinerbon of – als je dat liever wilt – een bon van www.bol.com

Ik weet een nieuwe naam voor de Peer2Peer-chat!

  • Laat je e-mailadres achter om kans te maken op de dinerbon of cadeaubon van www.bol.com. Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om je te benaderen als je de prijs gewonnen hebt!

 

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg