PROJECTLEIDER

32 uur per week | voornamelijk locatie Utrecht

 

 

Ben jij een echte spin in het web die zich als projectleider snel en flexibel aan verschillende vernieuwings- en optimalisatieprojecten verbindt? Vind je het fijn om daarnaast ook zelf de handen uit de mouwen te steken? Draag jij kinderen en vrijwilligers een warm hart toe? Lees dan gauw verder!

OVER DE KINDERTELEFOON

De Kindertelefoon is dé plek in Nederland waar kinderen van 8 tot 18 jaar gratis en vertrouwelijk kunnen praten over onderwerpen die ze niet durven, kunnen of willen bespreken in hun eigen omgeving. Speciaal opgeleide vrijwilligers bieden via telefoon en chat een luisterend oor en helpen kinderen verder. Van verliefdheid tot verwaarlozing en alles ertussenin. Ook heeft De Kindertelefoon een zeer drukbezocht forum waar jongeren elkaar, op een veilige plek, kunnen helpen. Dankzij De Kindertelefoon heeft elk kind in Nederland altijd iemand om mee te praten.

DE WERKOMGEVING

Bij De Kindertelefoon werken rond de 650 vrijwilligers en 50 betaalde krachten, vanuit 7 locaties in Nederland. Als projectleider ben je ook flexibel inzetbaar op alle locaties (Almelo, Amsterdam, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht). Thuiswerken is uiteraard mogelijk. Je bent onderdeel van een breder georiënteerd beleidsteam (Strategie en Projecten).

DE FUNCTIE

In verband met zwangerschapsvervanging zijn wij in ieder geval voor het komende halfjaar op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider, die diverse vernieuwings- en optimalisatieprojecten binnen De Kindertelefoon oppakt. Je gaat aan de slag met projecten op uiteenlopende beleidsterreinen van De Kindertelefoon, zoals het optimaliseren van de jongerenchat, onze zichtbaarheid op scholen en het werken volgens het ‘nieuwe normaal’ voor onze medewerkers.


Verder ben je een spin in het web tussen verschillende projecten, waar jij vanuit jouw ervaring collega’s vanuit een projectmatige invalhoek het proces begeleidt.

FUNCTIE-EISEN

 • Een afgeronde WO opleiding.
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met projectmatig werken.
 • Affiniteit met en ervaring in het werken met kinderen en jongeren.
 • Affiniteit met het werken met vrijwilligers.
 • Communicatief sterk, pragmatisch, resultaatgericht, flexibel en verbindend.

JOUW KWALITEITEN

 • Je hebt een talent op het vertalen van ideeën naar concrete resultaten, binnen de afgesproken tijd en het beschikbare budget.

 • Je gedijt goed in een dynamische werkomgeving waar geen dag exact loopt als gepland.

 • Je bent kwaliteitsgericht en kunt overstijgend denken.

 • Je bent goed in staat om collega’s en externe partijen te betrekken en te enthousiasmeren.

 • Je werkt volgens de visie van De Kindertelefoon: gelijkwaardig en betrokken.

 • En uiteraard beschik je over een vlotte pen voor het schrijven van korte en heldere beleidsnotities

ONZE ARBEIDSVOORWAARDEN

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Jeugdzorg.
 • Bruto maandsalaris o.b.v. 36-urige werkweek € 2.832,96 tot 4.255,95 (schaal 10).
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een tijdelijke aanstelling van een half jaar met mogelijk uitzicht op een verlenging voor een jaar.

INTERESSE?

Stuur dan je bondige motivatiebrief en cv uiterlijk op 16 juni 2021 naar vacature@kindertelefoon.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maartje van Zant op 06 – 8680 3837.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksronden en een arbeidsvoorwaardengesprek. Een opdracht kan onderdeel uitmaken van dit traject. Het eerste gesprek vindt plaats op 21 juni 2021. De tweede gespreksronde wordt gehouden op 24 juni 2021. Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Hé, welkom!

We plaatsen cookies om de website goed te laten werken én te verbeteren, niet om jou te volgen. Meer weten? Klik hier.