LOCATIE-ASSISTENT

Tilburg | 24 uur p/w

De Kindertelefoon is op zoek naar een veelzijdige locatie-assistent voor team Tilburg.Ben jij flexibel, secuur en kun je goed organiseren? Wellicht is deze afwisselende baan dan iets voor jou!

WIE ZIJN WIJ?

Al 40 jaar praat De Kindertelefoon met kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Vanuit 7 locaties en met meer dan 500 vrijwilligers bieden we via de chat en telefoon een luisterend oor voor elke vraag en helpen we kinderen verder. Van verliefdheid tot verwaarlozing en alles ertussenin. De Kindertelefoon biedt een veilige plek waar jongeren via een druk bezocht forum ook elkaar kunnen helpen. Dankzij de kindertelefoon heeft elk kind in Nederland altijd iemand om mee te praten. De Kindertelefoon is er voor en door jongeren. Wij werken volledig vraag gestuurd.

WIE ZOEKEN WIJ?

De Kindertelefoon is per zo snel mogelijk op zoek naar een veelzijdige locatie-assistent voor Team Tilburg, die goed is in administratieve taken en het leuk vindt om met veel verschillende mensen om te gaan. Jij wordt blij van een goede planning, nauwkeurig werken, samenwerken in een klein team in Tilburg en landelijke samenwerking met collega’s van andere locaties. Jij zorgt ervoor dat de vrijwilligers op locatie, de trainers en de aanwezige manager hun werk goed kunnen doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je verantwoordelijk bent voor de planning van het rooster voor de lijnbezetting, de vrijwilligersadministratie, de mailbox beheert, maar ook het eerste aanspreekpunt bent voor vrijwilligers bij allerlei soorten vragen. Jij bent iemand die secuur genoeg is om de administratie goed bij te werken en zorgt dat de planning scherp onder de aandacht is. Tegelijkertijd word je er vrolijk van als je je sociale vaardigheden goed kunt inzetten op een plek waar luisteren goud waard is.

WAT GA JE DOEN?

De werkweken en dagen zien er wisselend uit. Dat betekent dat je flexibel bent in wat de planning op dat moment van je vraagt. Zo kan het zijn dat je een dag later begint, omdat je in de avond nodig bent voor de informatieavond van de nieuwe vrijwilligers. Het kan ook zijn dat je als eerste op kantoor bent en start met het checken van de mail, contact hebt met vrijwilligers over het rooster en de planning.

 

Verder bestaat de functie uit secretariële en administratieve zaken zoals het invoeren van gegevens van vrijwilligers, declaraties checken, notuleren in teamoverleg, de voortgang en acties van de planning bewaken samen met de werkbegeleiders van o.a. de trainingen. Daarnaast ben je zichtbaar voor vrijwilligers, zorg je voor een goede sfeer en een warm welkom. Je regelt dat huishoudelijke zaken op orde zijn. Je bent goed in motiveren en enthousiasmeren van vrijwilligers en collega’s. Je zorgt samen met het team voor een prettige en veilige plek voor vrijwilligers op kantoor.

PROFIEL

Je bent flexibel, stressbestendig, secuur en je weet goed welke zaken je als eerste moet oppakken. Je hebt een dienstverlenende instelling en kunt goed organiseren. Je werkt graag samen met collega’s, al kun je ook heel makkelijk je eigen werk indelen. Je bent een ster in het schrijven van mails en staat mensen op een prettige manier te woord. Je hebt een MBO + werk- en denkniveau, bij voorkeur met een secretariële opleiding.

ARBEIDSVOORWAARDEN

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgends de cao jeugdzorg;
  • maandsalaris bij 36-urige werkweek € 2136,07 tot 3036,87 (schaal 6);
  • eindejaarsuitkering, opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • een tijdelijke aanstelling voor de periode van 22 juni 2020 tot 11 januari 2021.

INTERESSE?

Stuur dan je sollicitatie uiterlijk 25 mei 2020 naar tilburg@kindertelefoon.nl.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janneke Verhees, 030-3410477, locatie assistent Tilburg. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 2 juni a.s. op de locatie in Tilburg (Stationsstraat 19). Een mogelijk tweede gespreksronde wordt gehouden op 4 juni a.s. 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookies om door te gaan.