STRATEGISCH HR-ADVISEUR

Utrecht | 32 uur p/w

Ben jij een echte spin in het web die zich als HR-adviseur graag overal mee bemoeit? Vind je het fijn om daarnaast ook zelf de handen uit de mouwen te steken? Draag jij kinderen en vrijwilligers een warm hart toe? Lees dan snel verder…

OVER DE KINDERTELEFOON

De Kindertelefoon is dé plek in Nederland waar kinderen van 8 tot 18 jaar gratis en vertrouwelijk kunnen praten over onderwerpen die ze niet durven, kunnen of willen bespreken in hun eigen omgeving. Speciaal opgeleide vrijwilligers bieden via telefoon en chat een luisterend oor en helpen kinderen verder. Van verliefdheid tot verwaarlozing en alles ertussenin. Ook heeft De Kindertelefoon een zeer drukbezocht forum waar jongeren elkaar, op een veilige plek, kunnen helpen. Dankzij De Kindertelefoon heeft elk kind in Nederland altijd iemand om mee te praten.

DE WERKOMGEVING

Bij De Kindertelefoon werken rond de 650 vrijwilligers en 50 betaalde krachten, vanuit 7 locaties in Nederland. In Utrecht is het Landelijk Bureau gevestigd, dit is ook jouw standplaats. Daarnaast ben je regelmatig te vinden op één van de andere locaties en is thuiswerken uiteraard mogelijk. Je werkt op het gebied van strategische HR-issues nauw samen met de directeur-bestuurder. Daarnaast ben je onderdeel van een breder georiënteerd beleidsteam en sluit je regelmatig aan bij verschillende projectteams.

DE FUNCTIE

We zijn volop in ontwikkeling om de kwaliteit van onze kindcontacten te borgen en om adequaat in te kunnen spelen op de veranderende kindvraag. Jij vervult een coördinerende rol in het hiervoor gestarte ontwikkeltraject. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling op het gebied van HRM, vrijwilligersmanagement, juridische zaken, medezeggenschap, organisatieontwikkeling en privacy. En adviseer je het MT bij de implementatie hiervan. Je bewaakt de uitvoering van de personeelsplanning, personeelsmutaties, salarisspecificaties en ziekteverzuimbegeleiding. Voor AVG zaken ben jij het eerste aanspreekpunt en spreek je collega’s aan op naleving van de gemaakte afspraken. 

FUNCTIE-EISEN

 • Afgeronde relevante WO opleiding (minimaal HBO opleiding aangevuld met een relevante master); 
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als HR-beleidsadviseur; 
 • Ervaring met vrijwilligersmanagement en affiniteit met de doelgroep kinderen; 
 • Kennis van en ervaring met medezeggenschap en juridische zaken;
 • Kennis van en ervaring met AVG beleid is een pré. 

JOUW KWALITEITEN

 • Je combineert strategisch denkvermogen met praktisch uitvoeringsvermogen. 
 • Je bent een organisatie sensitieve verbinder met overtuigingskracht. 
 • Je bent breed geïnteresseerd, zonder van alles elk detail te willen weten en je kunt goed prioriteren. 
 • Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende denkniveaus en werkzaamheden. 
 • Je gedijt goed in een dynamische werkomgeving waar geen dag exact loopt als gepland. 
 • En uiteraard beschik je over een vlotte pen voor het schrijven van korte en heldere beleidsnotities. 

ARBEIDSVOORWAARDEN

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Jeugdzorg.
 • Bruto maandsalaris o.b.v. 36-urige werkweek minimaal € 2832,96 - 4255,95 (schaal 10). 
 • Eindejaarsuitkering, opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast contract. 

INTERESSE?

Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk op 11 november 2020 naar vacature@kindertelefoon.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Cora Berk, Strategisch HR-adviseur 06-86803876. 

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksronden en een arbeidsvoorwaardengesprek. Een opdracht maakt deel uit van dit traject. De sollicitatiegesprekken (eerste ronde) zullen plaatsvinden op 19 november op het Landelijk Bureau, Newtonlaan 83 te Utrecht. Een mogelijk tweede gespreksronde wordt gehouden op 25 november a.s. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Hé, welkom!

We plaatsen cookies om de website goed te laten werken én te verbeteren, niet om jou te volgen. Meer weten? Klik hier.