DELIVERY MANAGER ICT

Utrecht | 32-36 uur p/w

Ga jij je ICT kennis inzetten om er voor te zorgen dat meer dan 1000 kinderen per dag De Kindertelefoon kunnen bereiken voor een luisterend oor?

WIE ZIJN WIJ?

Al 40 jaar praat De Kindertelefoon met kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Vanuit 7 locaties en met meer dan 500 vrijwilligers bieden we via de chat en telefoon een luisterend oor voor elke vraag en helpen we kinderen verder. Van verliefdheid tot verwaarlozing en alles ertussenin. De Kindertelefoon biedt een veilige plek waar jongeren via een druk bezocht forum ook elkaar kunnen helpen. Dankzij de kindertelefoon heeft elk kind in Nederland altijd iemand om mee te praten. De Kindertelefoon is er voor en door jongeren. Wij werken volledig vraag gestuurd.

WIE ZOEKEN WIJ?

Een ICT-er die zich met hart en ziel wil inzetten om ons primaire proces nog beter te faciliteren. Je bent een kei in het aandragen van innovatieve IT-oplossingen voor complexe interne vraagstukken en zorgt daarbij voor een praktisch werkbare aansluiting op de bestaande werkprocessen. Je bent strategisch sterk en je vindt het leuk om indien nodig ook zelf je handen uit de mouwen te steken. Je legt makkelijk dwarsverbanden tussen de verschillende disciplines en door de manier waarop je communiceert, creëer je draagvlak voor vernieuwingen. Je bent een echte netwerker die de ICT-gerelateerde wensen van de organisatie vertaalt naar de diverse leveranciers, zakelijke contractafspraken maakt en pro-actief stuurt op de naleving ervan. 

WAT GA JE DOEN?

De focus ligt op verdere professionalisering van ons leveranciersmanagement en het doorontwikkelen van onze IT-systemen. Dit betreft naast de reguliere  kantooromgeving op de zeven locaties ook het telefonie- en chatplatform, het forum, het workforce management systeem, de website en het datamanagementsysteem. Je implementeert en borgt IT-vernieuwingen en bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers bij complexe IT-gerelateerde problemen en projecten. Je werkt nauw samen met de beleidsmedewerkers datamanagement en onderzoek, de ICT- helpdeskmedewerker, diverse projectleiders en leveranciers.

PROFIEL

  • Een afgeronde relevante HBO opleiding (IT richting).
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring op het gebied van Leveranciersmanagement, Informatiemanagement, Servicemanagement, Outsourcing van dienstverlening en/of een vergelijkbare rol binnen een dynamische en complexe IT-omgeving.
  • Aantoonbare kennis van ICT en (informatie) architectuur, ervaring met het Microsoft 365 platform, met de focus op Office365, SharePoint, Teams, Windows 10, Intune/ATP/Azure en ITIL processen. Een pré is additionele kennis van de mogelijkheden en afhankelijkheden met CRM/Dynamics Online.
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met projectmatig werken.
  • Affiniteit met kinderen en jongeren en het werken met vrijwilligers.
  • Communicatief sterk, organisatiesensitief, pragmatisch, resultaatgericht en flexibel.

ARBEIDSVOORWAARDEN

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Jeugdzorg.
  • Bruto maandsalaris 36-urige werkweek maximaal € 4.255,95 (schaal 10).
  • Eindejaarsuitkering, opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast contract.

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd en enthousiast over deze functie? Stuur dan een motivatiebrief samen met je CV uiterlijk 7 juni 2020 naar vacature@kindertelefoon.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maartje van Zant, manager stafbureau 030-3410404.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksronden en een arbeidsvoorwaardengesprek. Een opdracht maakt deel uit van dit traject. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 16 juni a.s. op het Landelijk Bureau, Newtonlaan 83 te Utrecht. Een mogelijk tweede gespreksronde wordt gehouden op 23 juni a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hé! Wat goed dat je er bent.

Wij zijn dol op koekjes, maar wel om op te eten. Niet om jou te volgen dus. Toch zijn sommige nodig om de website goed te laten werken én te verbeteren. Meer weten? Klik hier.