DELIVERY MANAGER ICT

Utrecht | 32-36 uur per week 

Ga jij je ICT kennis inzetten om er voor te zorgen dat meer dan 1000 kinderen en jongvolwassenen per dag De Kindertelefoon en de Alles Oké? Supportlijn kunnen bereiken voor een luisterend oor?

OVER DE KINDERTELEFOON EN ALLES OKÉ SUPPORTLIJN

Bij De Kindertelefoon (8-18 jaar) en de Alles Oké? Supportlijn (18-25 jaar) kunnen kinderen en jongvolwassenen gratis en vertrouwelijk praten over onderwerpen die ze niet durven, kunnen of willen bespreken in hun eigen omgeving. Speciaal opgeleide vrijwilligers bieden via telefoon en chat een luisterend oor en helpen kinderen en jongvolwassenen een stap verder. Ook heeft De Kindertelefoon een zeer drukbezocht forum waar jongeren elkaar, op een veilige plek, kunnen helpen en ondersteunen.

DE WERKOMGEVING

Onze 700 vrijwilligers voeren dagelijks meer dan 1.000 gesprekken met kinderen en jongvolwassenen vanuit vijf locaties in Nederland. Zij worden ondersteund door 55 betaalde krachten. Utrecht is jouw standplaats en je bent daarnaast regelmatig te vinden op één van de andere locaties. Deels werken vanuit huis is mogelijk. Het IT-landschap bestaat o.a. uit het bel- en chatplatform en een forum voor kinderen en jongvolwassenen, diverse (registratie)systemen voor onze vrijwilligers en de kantooromgeving voor betaalde krachten. De techniek hiervan is belegd bij externe leveranciers. Je werkt nauw samen met de ICT-coördinator, zij zorgt o.a. voor de 1e lijn vragen en het beheer van ICT-middelen. Ook werk je nauw samen met de beleidsmedewerkers datamanagement en onderzoek, diverse projectleiders en uiteraard de externe leveranciers. Je bent onderdeel van breed georiënteerd ondersteunings- en beleidsteam.

WAT GA JE DOEN?

Als echte netwerker zorg jij ervoor dat onze ICT-diensten binnen het primaire proces en kantooromgeving vlekkeloos verlopen en faciliteer je de gebruikers. Je bent een kei in het aandragen van innovatieve IT-oplossingen voor complexe interne vraagstukken en zorgt daarbij voor een praktisch werkbare aansluiting op de bestaande werkprocessen.

Je vertaalt ICT-gerelateerde wensen van de organisatie naar een concreet delivery-plan en werkt daarin gestructureerd en resultaatgericht. Je maakt contractafspraken met leveranciers en stuurt proactief op de naleving ervan. De focus ligt op verdere professionalisering van ons leveranciersmanagement en het door ontwikkelen van onze IT-systemen. Dit betreft naast de reguliere kantooromgeving op de locaties ook het telefonie- en chatplatform, de data infrastructuur, het forum en de website. Je implementeert en borgt IT-vernieuwingen en bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers bij complexe IT-gerelateerde problemen en projecten.

JE HERKENT JEZELF IN DEZE KWALITEITEN

 • Je hebt generieke ICT kennis en legt makkelijk dwarsverbanden tussen de verschillende disciplines van de organisatie en de leveranciers.
 • Je bent in staat om met diverse (externe) partijen samen te werken en samen te brengen en bent daarin flexibel en besluitvaardig.
 • Je bent organisatiesensitief en communicatief sterk; je kan je inleven in de gebruiker, weet hoe je wensen en techniek bij elkaar krijgt en creëert draagvlak voor vernieuwingen.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

 • Een afgeronde relevante HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld informatica of business IT & management.
 • Omdat het een solo-positie betreft vragen wij minimaal 3-5 jaar werkervaring op het gebied van ICT, (informatie)architectuur en projectmatig werken bijvoorbeeld  in de rol van Leveranciersmanagement, Informatiemanagement, Servicemanagement of Outsourcing van dienstverlening.
 • Ervaring met het Microsoft 365 platform, met de focus op Office365, Dynamics 365, SharePoint, Teams, Windows 10, Intune/ATP/Azure en ITIL processen.

WAT WIJ JOU BIEDEN

 • Een ontwikkelingsgerichte open werkomgeving waarin je bijdraagt aan een maatschappelijk doel.
 • Een bruto maandsalaris o.b.v. 36-urige werkweek van minimaal van minimaal €3.065,59 en maximaal €4.605,45 per maand (schaal 10).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%, opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao Jeugdzorg.
 • Een OV-kaart voor het reizen naar alle locaties van De Kindertelefoon. Of, voor het reizen naar je standplaats met de auto of fiets, een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer tot 40 km enkele reis.
 • Een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast contract.

SPREEKT JOU DIT AAN?

De werving voor deze functie is uitbesteed aan ICT Statement. Voor vragen of je sollicitatie kan je contact opnemen met Henk Eshuis, h.eshuis@ict-statement.nl of 06-5205 0337. Henk staat klaar om al je vragen te beantwoorden.