Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Soleyman

Ik ben Soleyman en ik ben 15 jaar. Ik kom uit Afghanistan en ik was 13 toen ik naar Nederland kwam. Ik heb nog twee zussen. Ik vind het leuk hier. Ik ben goed in volleybal en de Volleybalclub Musselkanaal vind ik echt een leuke sportclub in de buurt. Wat leuk is op dit azc is hoe wij met elkaar omgaan. We gaan samen volleyballen en voetballen. Op het voetbalveld hier kan je het leukst voetballen.

Op dit azc moet je niet met ons spotten. Ik kom ook niet graag op plekken waar racistische mensen wonen. Als ik me niet blij voel, dan kan ik terecht bij mijn ouders. Als ik de baas was van het azc dan zou ik vaker volleybaltoernooien organiseren en zorgen dat er een fitnessruimte komt.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg