Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Riad

Ik ben Riad en ik ben 10 jaar. Ik kom uit Palestina en ik ben nu twee maanden in Nederland. Ik heb ook nog een broertje. Azc Musselkanaal vind ik de leukste plek. Ik vind het mooi hier. Voetballen op het voetbalveld hier vind ik wel leuk want daar ben ik goed in. Ook pingpongen in de minibar vind ik erg leuk. Ik woon hier nog niet zo lang dus ik weet niet welke sportclub leuk is. De school voor anderstaligen in Musselkanaal vind ik een toffe school. Daar ga ik binnenkort zelf heen.

Wat ik leuk vind op dit azc is het kleine OLC. Daar kan ik allemaal computerspelletjes doen internet. Als ik me niet blij voel, dan kan ik terecht bij mijn ouders.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg