Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Milad

Ik ben Milad en ik ben 11 jaar. VV Musselkanaal vind ik een leuke sportclub in de buurt. Op het voetbalveld hier kunnen we het leukst voetballen en spelen. De Musselhorst vind ik een toffe school. Wat echt leuk is op dit AZC is alles wat wordt georganiseerd door de Vrolijkheid, de vrienden die hier zijn, het werken bij Roel en spelen met mijn vriend Basit.

Als ik de baas was van het AZC dan zou ik alle kamers groter maken en ervoor zorgen dat iedereen meer kamers krijgt. Ook zou ik een betere en leukere speelplaats maken met een achtbaan, schommel en een klimrek. Ik zou een zwembad, een tennisbaan en een slagbalveld bouwen en ik zou een McDonalds op het terrein zetten waar je altijd gratis naar toe kunt gaan.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg