Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Meesam

Ik ben Meesam en ik ben 11 jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was 9 toen ik naar Nederland kwam. Ik woon in dit azc met mijn moeder, vader en broertje. Ik woon hier sinds 5 maanden. Ik vind de sporthal, het computerlokaal en de voetbalclub het leukst. De allerleukste plek in dit azc vind ik het computerlokaal omdat ik hier kan computeren. Ik vind de kinderclub geen leuke plek omdat hier geen leuke dingen te doen zijn.
Ik ben heel erg goed in voetballen. In het azc vind ik het leuk om tikkertje of verstoppertje te spelen.

Buiten het azc ga ik graag naar de bibliotheek om boeken te lezen en zit ik graag op de computer. Ik kan bij niemand terecht als ik niet blij ben. Als ik de baas van het azc was zou ik ervoor zorgen dat je een huisdier mag in het azc. Ook zou ik meer speelgoed kopen en dit in het azc leggen. Bijvoorbeeld een trampoline.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg