Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Mahdi

Ik ben Mahdi en ik ben 14 jaar. Ik kom uit Afghanistan en ik was 10 jaar toen ik naar Nederland kwam. Ik heb nog een broer en een zus. Ik vind de sportclub VV Musselkanaal leuk. Zelf zit ik niet op voetbal, maar ik vind het wel heel leuk. Op het voetbalveld kunnen we voetballen, maar dat veld is niet zo heel groot. Het Dollard College in Winschoten vind ik een toffe school. Ik zit zelf op de RSG in Ter Apel.

Ik woon nu bijna twee jaar in dit azc. Eigenlijk vind ik het saai hier, maar als ik bij Roel werk, vind ik het wel leuk. Als ik de baas van het azc zou zijn, dan zou ik iedereen een status geven en vertellen dat ze geen rommel op straat mogen gooien.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg