Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Hachem

Ik ben Hachem en ik ben 13 jaar. Ik kom uit Soedan en ik was 12 toen ik naar Nederland kwam. Ik woon in dit azc met mijn moeder en zus. Ik woon hier nu sinds een jaar. Ik vind dit azc niet zo goed. De leukste plek hier vind ik het computerlokaal. Ik vind de douche, keuken en wc geen leuke plekken want hier is het vies. Ik ben heel goed in voetballen. Ik vind het leuk om hier te voetballen. Buiten het azc vind ik het leuk om naar mijn voetbalclub te gaan.

Als ik me niet blij voel kan ik terecht bij mijn vriend Omar. Als ik de baas van het azc was zou ik bijna alles willen veranderen. Ik zou vooral meer activiteiten voor kinderen van 12 tot 18 jaar organiseren. Ik vraag mij af waarom wij zo lang in het azc moeten blijven.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg