Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Elisabeth

Mijn naam is Elisabeth en ik ben 13 jaar. Ik kom uit Angola dat ligt in Afrika. Toen ik naar Nederland kwam was ik bijna 2 jaar. Ik heb 2 broertjes van ongeveer 7 jaar. Ik vind het wel leuk hier in st. Annaparochie. Bij mij thuis en op school. Ik ben goed in knutselen en vriendinnen steunen. Ik kan goed terecht bij mijn moeder en vriendin en mijn tante.

Als ik de baas van het azc was dan zou ik bij de zomer & kerstvakantie geld geven om te kunnen reizen in Nederland of om te gaan zwemmen of om spullen voor kerst te gaan halen (kerstboom, slingers) en iedereen op de Toverbal die in groep 8, 7 , 6 en 5 zit zwemles geven.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg