Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Benjamin Jafari

Ik ben Benjamin Jafari en ik ben 12 jaar oud. Ik kom uit Iran. Toen ik 8/9 maanden oud was kwam ik naar Nederland. Ik woon hier met mijn moeder, vader en broer. Ik woon nu 7/8 maanden in dit azc. Ik vind het hier leuk omdat ik veel vrienden heb gevonden. Ik vind de sportzaal de leukste plek omdat ik hou van spelen. Ik vind de recreatieruimte niet leuk. Ik kan goed tafeltennis spelen maar dat mag hier niet. Ik ben goed in sporten zoals basketbal, voetbal en tafeltennis. Ik vind het leuk om hier in de zomer met de andere kinderen te spelen met water. Buiten het azc ga ik graag op internet in de bibliotheek.

Als ik niet blij ben kan ik terecht bij mijn moeder, vader, broer of vrienden. Als ik de baas van het azc was zou ik in het hele azc wifi aanleggen zodat iedereen op google en andere dingen kan. En alle kinderen kunnen met grote mensen spelen in de recreatieruimte.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg