Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Basit

Ik ben 14 jaar en kom uit Pakistan. Ik was 6 jaar toen ik naar Nederland kwam. Ik heb 3 zusjes en woon nu 1 jaar in azc Musselkanaal.

Ik vind het hier een beetje leuk. De leukste plek is het voetbalveld omdat ik van voetballen houd en daar ook goed in ben. Als ik me niet fijn voel kan ik goed terecht bij mijn moeder, bij Roel en bij mijn vrienden.

Als ik de baas van het azc was, zou ik meer voetbal toernooien organiseren en de mensen vertellen dat ze geen rommel op straat mogen gooien.

Toen ik hier in Nederland kwam was ik verlegen. Ik ging voetballen en iedereen kwam tevoorschijn. Veel mensen gingen verhuizen en er kwamen nieuwe mensen. Ik had steeds niets te doen, maar toen kwam ik Roel tegen. Toen werd ik blij want bij Roel is het altijd gezellig en daar voel ik mij lekker bij. Als Roel weg is, dan is er niets te doen. Op het azc zouden veel meer dingen georganiseerd moeten worden.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg