Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Anasse

Hallo ik ben Anasse en ik ben 12 jaar en ik woon al 12 jaar in Nederland. Mijn ouders komen uit Marokko en Algerije en ik heb nog 1 oudere broer. En ik wil graag profvoetballer worden. En ik wil graag iets ergens naar toe gaan zoals Walibi omdat dit leuk is. Ik woon hier 9 jaar en eerst woonde ik in Harlingen.
Ik vind het jammer dat mijn vrienden weggaan. De enige die ik al lang ken is Elena.

Als ik niet blij ben ga ik spelen met kinderen zoals voetballen of iets anders. De speeltuin is het leukst en ook voetballen op het veld is leuk maar als de grote mensen komen worden we weggestuurd.

Als ik de baas van het azc was dan wil ik in het midden een voetbalveld maken voor kinderen. En zaterdag en zondag iets leuks doen voor de kinderen.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg