Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Verhaal

Ali Akbar

Hallo ik ben Ali Akbar en ik ben 12 jaar. Ik woon 1 jaar en paar maanden hier. Ik woon 1 jaar in azc St. Annaparochie. Ik kom uit Iran en ik heb 1 broertje die is 8 jaar en ben hier samen met papa en mama. Ik vind het leuk om leuke dingen met het COA te doen, voetballen op het voetbalveld en de speeltuin. Ik kan goed worstelen en ik train dit met mijn oom. Als er een klein probleem is ga ik naar mijn vrienden als ik een groot probleem heb dan ga ik naar mijn ouders en soms naar het COA.

Als ik de baas van het azc was dan zou ik voor elk mens die in het azc woont leuke dingen bedenken en gebouwen bouwen zodat kinderen daarin kunnen spelen.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg