Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Onderwerpen

Veiligheid

Veiligheid

In een azc moet het veilig zijn. Er zijn bijvoorbeeld brandblussers.  En er lopen beveiligers rond in het azc. Zij kunnen helpen als er iets niet goed gaat. Maar je moet je ook veilig voelen in een azc. En dat is soms best lastig. Je voelt je misschien niet veilig omdat bewoners niet aardig tegen je doen. Je vindt iets eng. De vreemdelingenpolitie komt op het azc. Als je ziet dat ze bewoners meenemen. Je voelt je misschien niet veilig over je toekomst. Je weet niet hoe die toekomst eruit ziet. Of je toekomst in Nederland is. Redenen om je niet veilig te voelen. Veiligheid is heel belangrijk. Om goed op te groeien. En je te ontwikkelen. Dat kan alleen als je veilig bent. En je je veilig voelt.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg