Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Onderwerpen

Doelgroep

Doelgroep

Asielzoekerskinderen en hun ouders
Op deze website vinden asielzoekerskinderen en hun ouders informatie over alles wat van belang is in het leven van een kind in een asielzoekerscentrum. Zo is er voor elk azc een antwoord te vinden op de vraag of er speciale activiteiten voor kinderen in de buurt zijn, waar het dichtstbijzijnde zwembad is en of er bijvoorbeeld een bus in de buurt is. 

Professionals
De website is tegelijkertijd interessant voor professionals die in hun werk te maken hebben met kinderen in azc's. Zij kunnen er onderzoeken, verslagen en ander werk delen en met elkaar in contact komen via een forum. 

Algemeen publiek
Voorts biedt de website een ieder die geinteresseerd is in meer informatie over kinderen in azc's, toegankelijke informatie

Te moeilijk? Vraag hulp!
Deze site is misschien te moeilijk voor kinderen die jonger zijn dan 12 jaar. Zij kunnen een volwassene of een ander, ouder kind vragen om te helpen.

Onderwerpen

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg