Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

AZC

Goes

Hier vind je informatie over azc Goes.
Huiswerkruimte

Voor middelbare scholieren is er een huiswerkruimte. Als je hier gebruik van wilt maken, moet je dat melden bij het COA-personeel.
OLC
Het Open Leercentrum (OLC) is op dinsdag en donderdag van 17.00-19.00 uur open voor kinderen van de basisschool. Je kunt hier onder begeleiding van twee bewoners werken en spelen op de computers.

olc uurtje kids-2

Jeugdhonk
Er is geen jeugdhonk in azc Goes, maar wel een recreatieruimte. Deze is op vaste tijdstippen open voor kinderen en jongeren. Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag zijn hier altijd activiteiten. Daarnaast kun je één keer in de twee weken voetballen of volleyballen in een sportzaal.
De Vrolijkheid
Stichting de Vrolijkheid organiseert op dit azc creatieve activiteiten voor kinderen en jongeren. Voor meer informatie kun je terecht op www.vrolijkheid.nl.

 DSC0344

In de buurt

Meer informatie volgt binnenkort.

Activiteiten

In dit azc is er een Time4You-spreekuur.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg