Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Circusfeestje voor vluchtelingenkinderen in Nederlandse azc’s

Het WOLKENTHEATER organiseert tussen dinsdag 17 juli en donderdag 26 juli bij 20-tal azc’s het circusfestival FEESTJE! KOM JE OOK? Dat is een openluchtevenement met Oudhollandse spelletjes, een schilderworkshop,  kinderdisco, taart en als hoogtepunt een circusvoorstelling. Ook Nederlandse kinderen die in de buurt van het azc wonen, zijn van harte welkom.

Wil je een voorstelling zien? Hier vind je wanneer het WOLKENTHEATER bij jou in de buurt is!

Meer over de stichting
De oprichter van de stichting, Adrijan Siniša Rakić (zelf vluchteling uit voormalig Joegoslavië) helpt vluchtelingenkinderen door ze via theater te steunen en kennis te laten maken met de Nederlandse cultuur en gewoontes. De stichting is nog nooit structureel gesubsidieerd door de overheid en is afhankelijk van donaties en giften. Wil je het WOLKENTHEATER steunen? Ga naar wolkentheater.nl/doneer.

 

 

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg