Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Onze regels

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten. Elk kind dat belt of chat krijgt van ons tijd en aandacht om zijn of haar verhaal te doen. Door drukte bij De Kindertelefoon kunnen veel kinderen niet direct geholpen worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat je, als je contact opneemt, dit doet om met ons in gesprek te gaan over een vraag of probleem. Om goed naar jou te kunnen luisteren en je verder te helpen hanteren wij een aantal regels. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar onze regels.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg