Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Help vluchtelingkinderen op Koningsdag!

Ga jij deze Koningsdag spullen verkopen of je talenten laten zien? Kom dan in actie voor andere vluchtelingkinderen door mee te doen aan de koningsdagactie van VluchtelingenWerk Nederland.

Deel je koningsdagopbrengst met vluchtelingkinderen
Je ontvangt van VluchtelingenWerk een gratis koningsdagactiepakket met allemaal leuke spulletjes en een eigen pagina op hun actiesite om aandacht te vragen voor jouw actie.

Hoe kun jij meedoen aan de koningsdagactie?
Of je nu jouw spullen gaat verkopen, moppen gaat tappen of muziek gaat maken: met jouw actie kun je veel vluchtelingkinderen helpen. Hoe doe je dat?

  1. Meld je actie hier aan.
  2. Vraag het gratis koningsdagactiepakket aan (incl. poster, ballonnen, prijsstickers en kroontjes).
  3. Bepaal welk deel van je opbrengst je wilt geven voor vluchtelingkinderen.
  4. Vertel zoveel mogelijk mensen waar jij op Koningsdag te vinden bent.
  5. Probeer zoveel mogelijk geld op te halen!

Met jouw actie kun je het verschil maken!
Misschien ken jij VluchtelingenWerk Nederland al. Zij komen op voor vluchtelingen. Je kunt bij hen terecht met al je vragen. VluchtelingenWerk vindt het belangrijk dat kinderen kunnen ontspannen en lol hebben. Door jouw steun maken ze deze activiteiten mogelijk. Lees alles over hun werk voor vluchtelingkinderen op vluchtelingenwerk.nl/kind.

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg