Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Onderwerpen

Films over leven in een azc

Kinderen uit azc’s hebben films gemaakt. Films over hoe het is om te vluchten uit Syrië en in Nederland te zijn. In de films vertellen ze hoe hun leven eruit ziet en wat ze de hele dag doen. De makers werden geïnterviewd en kwamen op het nieuws in Nederland. Wil je het interview zien? Kijk dan hier op de website van het Jeugdjournaal. 

De films gingen in première op het Cinekid Festival. Dat is heel spannend, maar ook heel leuk!

 

Voor en over kinderen in asielzoekerscentra

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg