STAGIAIR MARKETING & COMMUNICATIE

Utrecht | 32-36 uur per week Stage lopen bij de Alles Oké? Supportlijn, de jongerenlijn van De Kindertelefoon… Wie wil dat niet? Ga jij graag de uitdaging aan om de Alles Oké? Supportlijn nog meer bekendheid te geven en weet jij hoe je jongvolwassenen het beste kunt bereiken én bewegen? Dan zijn we op zoek naar jou!

OVER DE ALLES OKÉ? SUPPORTLIJN

De Alles Oké? Supportlijn dé plek in Nederland waar iedereen tussen 18 en 25 jaar terecht kan als het even niet zo lekker gaat. Speciaal opgeleide vrijwilligers bieden een luisterend oor via telefoon en chat. Alles is bespreekbaar. Of je nu stress hebt voor school, soms eenzaam bent of gewoon een enorme baaldag hebt. Contact is gratis, anoniem en je zit nergens aan vast. De Alles Oké? Supportlijn is in april 2021 opgericht door De Kindertelefoon.

DE WERKOMGEVING

Bij de Alles Oké? Supportlijn werken rond de 100 vrijwilligers en 5 betaalde krachten vanuit 2 locaties in Nederland: Utrecht en Nijmegen. Jij werkt vanuit Utrecht of vanuit thuis. Jouw directe collega is de Communicatiespecialist, die jou tijdens je stage zal begeleiden.

WAT GA JE DOEN?

De Alles Oké? Supportlijn is nog relatief nieuw en dat betekent dat er qua bekendheid nog een wereld te winnen valt. Deze uitdaging ga jij aan, samen met de Communicatiespecialist. Gezamenlijk maken jullie de Alles Oké? Supportlijn nóg zichtbaarder. Je werkt bijvoorbeeld mee aan toffe campagnes, waar je van A tot Z bij ondersteunt. Je benadert scholen, studentenverenigingen, influencers en (media)partners en zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk naar de Alles Oké? Supportlijn wordt verwezen. Met als doel dat alle jongvolwassenen in Nederland weten dat ze hier terecht kunnen als het even niet zo lekker gaat.

WAT BRENGT DE STAGE JOU?

Een stage bij de Alles Oké? Supportlijn is gegarandeerd super dynamisch én heel breed. Je krijgt veel mee van wat een baan in de marketingcommunicatie inhoudt. Daarnaast krijg je natuurlijk de tijd voor de opdrachten en challenges die je voor je opleiding moet doen. Ze staan inhoudelijk in het teken van onze organisatie, zodat ze interessant zijn voor jou én voor ons. We zorgen er samen voor dat er invulling is voor de leerdoelen die je jezelf hebt gesteld.

PROFIEL: WIE ZOEKEN WE?

 • Opleiding: HBO in de richting van marketing & communicatie, media & entertainment of content.

JOUW KWALITEITEN

 • Je kan jezelf goed verplaatsen in de leefwereld van jongvolwassenen.
 • Je denkt in oplossingen, schakelt snel en bent proactief.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als op schrift.
 • Je weet precies welke media en kanalen de doelgroep bekijkt, je volgt trends op social media op de voet en je hebt nu al een paar influencers in gedachten die goed passen bij de Alles Oké? Suppportlijn.
 • Je vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen en samenwerkingen op te zetten, bijvoorbeeld met scholen en studentenverenigingen.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en weet wanneer je hulp moet inschakelen.
 • Je barst van de nieuwe ideeën, bent leergierig en je weet van aanpakken.

OVER DE STAGE

 • FTE: 32 of 36 uur
 • Stageperiode: vanaf september, minimaal 4 maanden

 • Locatie: Utrecht of thuis

 • Vergoeding: € 250,- per maand bij 32 uur of meer per week

SPREEKT DIT JOU AAN?

Stuur dan je bondige motivatie en cv uiterlijk op 29 mei naar vacature@kindertelefoon.nl. Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Jetta Roozeboom op 06-29347350.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hé, welkom!

We plaatsen cookies om de website goed te laten werken én te verbeteren, niet om jou te volgen. Meer weten? Klik hier.