STAGE LOPEN?

 

 

Check snel de mogelijkheden hieronder.

Als student (ongeacht leeftijd, voltijd of deeltijdstudie) kun je ook vrijwilliger worden bij De Kindertelefoon. Deze ervaring kun je mogelijk omzetten in studiepunten voor je opleiding. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om het vrijwilligerswerk in te zetten als stage in het 1e of 2e jaar van je hbo-opleiding (onder andere de opleidingen toegepaste psychologie, pedagogiek, MWD of Social Studies en PABO).

Ben je gemiddeld tussen de 4 uur (1e jaars) of 6-8 uur (2e jaars) per week inzetbaar binnen de primaire dienstverlening van De Kindertelefoon (telefoon, chat, forum) en ben je gedurende een jaar beschikbaar?

Op dit moment zijn er geen stageplekken beschikbaar

De Kindertelefoon heeft in Almelo en Tilburg ervaringsplekken voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar oud. Je kunt aan de slag als vrijwilliger voor de chat met jongeren. Een kanaal waar je vanuit je eigen ervaring kunt chatten met leeftijdsgenoten die contact zoeken met De Kindertelefoon. Lees hier meer over het profiel van de jonge vrijwilliger. Solliciteer hier en vermeld daarbij dat je graag stage wilt lopen.

 

Hé, welkom!

We plaatsen cookies om de website goed te laten werken én te verbeteren, niet om jou te volgen. Meer weten? Klik hier.