STAGE LOPEN?

 

 

Volg je een sociale opleiding zoals pedagogiek, (toegepaste) psychologie of social work, wil je graag leren hoe je optimaal contact maakt met kinderen en jongeren en ben je 18 jaar of ouder? Check snel de mogelijkheden hieronder!

Informatie:
Volg je een sociale opleiding zoals pedagogiek, (toegepaste) psychologie of social work, wil je graag leren hoe je optimaal contact maakt met kinderen en jongeren en ben je 18 jaar of ouder? Ben je geïnteresseerd in hun leefwereld en wil je leren hoe je ze een stapje verder helpt in een gesprek? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Je start in februari, dan volg je eerst een verdiepende training. Gedurende vier weken investeer je zo’n 10-12 uur per week. Verder vinden we het belangrijk dat je je minimaal een jaar aan de Kindertelefoon wilt verbinden. Dit is inclusief de maand training die je krijgt. Natuurlijk kun je tussendoor gewoon op vakantie en kun je jezelf flexibel inroosteren als je eenmaal diensten draait. Wel vinden we het belangrijk dat je de helft van je diensten in de avonden en in het weekend kunt draaien.


Wanneer je de training hebt afgerond, start je met bellen en chatten. In totaal draai je minimaal 225 uur aan de lijn, die je gedurende het jaar kunt verdelen over twee á drie diensten per week in overleg met je werkbegeleider. De Kindertelefoon investeert in kwaliteit aan de lijn en dus ook in jouw kwaliteit als toekomstige zorgprofessional. Dat vinden wij een win-win-situatie. 

Vanaf half oktober kun je je weer aanmelden voor een stage bij De Kindertelefoon. Houd onze website dus goed in de gaten! 

De Kindertelefoon heeft in Tilburg ervaringsplekken voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar oud. Je kunt aan de slag als vrijwilliger voor de chat met jongeren. Een kanaal waar je vanuit je eigen ervaring kunt chatten met leeftijdsgenoten die contact zoeken met De Kindertelefoon. Lees hier meer over het profiel van de jonge vrijwilliger. Solliciteer hier en vermeld daarbij dat je graag stage wilt lopen.

 

Hé, welkom!

We plaatsen cookies om de website goed te laten werken én te verbeteren, niet om jou te volgen. Meer weten? Klik hier.