PERS

Kindertelefoon in de bres voor thuiszitters: ‘Júist nu hebben kinderen ons nodig’

19 maart 2020

De komende tijd zullen onder andere scholen en sportclubs gesloten zijn om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat betekent dat de meeste kinderen de komende tijd thuis komen te zitten. Veel kinderen maken zich zorgen: over dierbaren, school en een verslechterende thuissituatie. Daarom is een organisatie als De Kindertelefoon, dé gesprekspartner voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar, harder nodig dan ooit. Lees hier het hele persbericht.

De Kindertelefoon zoekt nieuwe leden jongerenraad

1 mei 2019

De Kindertelefoon is dé plek in Nederland waar kinderen en jongeren over alles kunnen praten. Wij vinden het belangrijk dat De Kindertelefoon nog meer van kinderen en jongeren zelf wordt. Daarom werken we met een actieve jongerenraad. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden. Ben je tussen de 12 tot 18 jaar en vind je het leuk om kritisch en enthousiast met ons mee te denken? Meld je dan bij ons aan! Lees hier het hele persbericht.

Oproep: De Kindertelefoon zoekt verhalen van bellers en chatters uit de afgelopen 40 jaar

7 maart 2019

Je hart luchten, je hoofd weer op orde krijgen of gewoon even verdrietig of blij zijn: kinderen en jongeren weten De Kindertelefoon goed te vinden. Niet zo gek, want al bijna 40 jaar kunnen zij met onze vrijwilligers over alles praten. Dit jaar vieren we ons 40-jarig bestaan en in aanloop naar dit jubileum zijn we op zoek naar mooie, ontroerende, grappige of indrukwekkende gesprekken uit de afgelopen 40 jaar. Heb jij als kind met De Kindertelefoon gebeld of gechat en wil je je ervaring over dat gesprek met ons delen? Dan zijn we op zoek naar jou. Lees hier het hele persbericht.

Hé! Wat goed dat je er bent.

Wij zijn dol op koekjes, maar wel om op te eten. Niet om jou te volgen dus. Toch zijn sommige nodig om de website goed te laten werken én te verbeteren. Meer weten? Klik hier.