Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Over ons

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten. Word je gepest, heb je problemen thuis, een vraag over verliefdheid of verkering, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon. Natuurlijk kun je ook eerst bij de verschillende artikelen voor kinderen en jongeren op onze site kijken. Misschien kun je daar je antwoord vinden.

Vertrouwelijk

Jouw contactgegevens zijn voor ons niet zichtbaar. Gesprekken met De Kindertelefoon zijn 100% vertrouwelijk. Dat betekent dat wij aan niemand doorvertellen wat jij ons vertelt, behalve als dat van jou mag.

Wij weten niet wie jij bent en dat hoef je ons ook niet te vertellen.  Op jouw telefoonrekening staat niet dat je met ons gebeld hebt en wij kunnen jouw telefoonnummer of internetadres niet zien. Wel kunnen wij zien of en hoe vaak er met jouw telefoonnummer of internetadres contact is opgenomen met De Kindertelefoon.

Hoe kun je ons bereiken?

Kun je op de website of het forum geen antwoord vinden of wil je graag een vrijwilliger van De Kindertelefoon spreken? Dan kun je ons bereiken door te bellen of te chatten. Bel 0800-0432 (gratis) of chat met ons. 

Openingstijden chat en telefoon:

  • Maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 20:00
  • Zaterdag, zondag en feestdagen van 14:00 tot 20:00

Op de website kun je altijd terecht. Als je tussen 8 en 13 jaar bent kunt berichten achterlaten bij Gedichten, Help Elkaar, Droomkussen of de Klaagmuur. Als je tussen 13 en 18 jaar bent kun je berichten plaatsen op het forum, bij Gedichten of in de Shout Out.

 

het begint bij luisteren

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg