Meer informatie over de campagne

De Kindertelefoon bestaat 40 jaar. Met verhalen uit heden en verleden gaan we een mooie campagne maken waarmee we laten zien hoe De Kindertelefoon al 40 jaar van waarde is voor kinderen. Wil je meer weten? Lees dan de vragen & antwoorden hieronder.

Wat voor verhalen zoeken we?
We zoeken een mooie mix van ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Verhalen die samen een beeld vormen van de diversiteit aan onderwerpen die bij De Kindertelefoon aan bod komen.  Verhalen die een beeld geven van thema’s die vroeger speelden, maar nu wellicht nog steeds relevant zijn. Verhalen waarbij de impact van De Kindertelefoon op iemands leven nog altijd voelbaar is. Maar ook: verhalen over kleine dingen, een kleine opmerking die je aan het denken heeft gezet. Een grappig gesprekje. Iets kleins dat je raakte. We zijn dus vooral op zoek naar diversiteit.
Wat gaan we doen met de verhalen?
Uit alle inzendingen wordt een aantal verhalen geselecteerd voor de campagne. Deze verhalen vormen samen een campagne rondom het 40-jarig bestaan van De Kindertelefoon. Met de verhalen laten we aan heel Nederland zien waar De Kindertelefoon voor staat, en hoe de Kindertelefoon al 40 jaar van waarde is voor kinderen die hun hart willen luchten, een praatje willen maken of een vraag willen stellen.

De vorm waarin we de verhalen naar buiten gaan brengen bepalen we als we een compleet beeld hebben van alle inzendingen.

Als jouw verhaal wordt geselecteerd nemen we contact met je op. Tijdens dit voorgesprek bespreken we de vorm waarin we het verhaal naar buiten kunnen brengen, en vragen we uw toestemming hiervoor.

Tot wanneer kan ik mijn verhaal insturen?
Je kunt je verhaal insturen van donderdag 7 maart 2019 tot en met woensdag 20 maart 2019.
Waarom moet ik mijn telefoonnummer en e-mailadres geven?
Als we je verhaal willen gebruiken in de campagne, nemen we voor 1 april 2019 contact met je op. Laat daarom in ieder geval een telefoonnummer of e-mailadres achter zodat we je kunnen bereiken.
Ik wil mijn verhaal anoniem naar buiten brengen, kan dat?
Ja, dat kan. Als je liever niet je eigen naam wilt gebruiken of herkenbaar in beeld wilt komen, dan kun je je verhaal anoniem of onder een schuilnaam vertellen. Om contact met je op te kunnen nemen hebben wij wel je naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig.
Wanneer weet ik of mijn verhaal wordt gebruikt?
We nemen vóór 1 april 2019 contact op met de inzenders van de verhalen die we in de campagne willen gebruiken. Als we voor 1 april van dit jaar geen contact met je hebben opgenomen, dan wordt je verhaal niet meegenomen in de campagne.

We kunnen helaas niet alle verhalen gebruiken. Ook als je verhaal niet geselecteerd wordt zijn we blij met je reactie. We bewaren alle inzendingen een periode van drie jaar. Mochten we in die periode gebruik willen maken van je verhaal dan nemen we altijd eerst contact op om toestemming te vragen. Zie onze privacyverklaring en voorwaarden voor meer informatie.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Wij gebruiken uw contactgegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen als we je verhaal willen gebruiken. We bewaren je gegevens drie jaar, mochten we in deze periode je verhaal willen gebruiken dan nemen we altijd eerst contact op om toestemming te vragen. Je gegevens worden bewaard zoals vereist in de AVG. Lees alles hierover in de algemene voorwaarden en privacyverklaring.
Hoe kan ik helpen de oproep voor verhalen te verspreiden?

Je helpt ons heel erg door de oproep voor verhalen te delen op sociale media.
Dit kan op Facebook, Instagram en Linkedin.

YouTube: 

We hebben ook beeldmateriaal dat je kunt gebruiken als profielfoto of banner boven je profiel:

Header Facebook

Header LinkedIn

Profielfoto Facebook

Profielfoto LinkedIn