Meer hulp Meldknop.nl

Vragenkast

Spreekbeurt

Wil jij je spreekbeurt houden over De Kindertelefoon? Dat kan! Vul het formulier in en ontvang een spreekbeurtpakket voor je klas. Het spreekbeurtboekje met alle informatie kun je hier alvast downloaden: De Kindertelefoon spreekbeurtboekje. Wil je de posters laten zien in je klas? Dan vind je hier de poster.

Heb je een andere vraag? Bijvoorbeeld voor een schoolopdracht of werkstuk? Mail naar voorlichting@kindertelefoon.nl.

Spreekbeurtpakket aanvragen

Vul het formulier in en ontvang een gratis spreekbeurtpakket. Let op: vul je gegevens goed in, anders kunnen wij je geen pakket toesturen.
  • We doen ons best om jouw spreekbeurtpakket op tijd op te sturen. Vraag je pakket minstens een week van tevoren aan. Let op: in juli en augustus kan het in verband met de vakantieperiode 1 tot 2 weken duren voor je je pakket binnen hebt.
  • Vul hier de groep of klas in waarin je zit.

we zijn er voor jou

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg