Meer hulp Meldknop.nl

Vragenkast

Help elkaar

verliefd – ex

Plaats vraag

ik ben weer verliefd op mn ex. helpp… maar hij vind mij niet meer leuk! hij is nu juist op mijn beste vriendin! telkens zie ik hem met haar lopen/fietsen en daar kan ik gewoon niet tegen! ik kan hem natuurlijk niet dwingen en dat wil ik ook helemaal niet! en hoe moet ik hem vertellen dat ik hem weer leuk vind? want dat weet hij namelijk niet! help me please

Reageer op deze vraag

Gebruik een alias.

Spelregels

 • Je bent tussen de 8 en 13 jaar oud
 • Gebruik een alias (verzonnen naam)
 • Schrijf je bericht in het Nederlands
 • Maak geen reclame en plaats geen links van sites
 • Als je bericht wordt geplaatst, staat deze zeker 3 dagen op de site.
 • Je stemt er mee in dat De Kindertelefoon jouw bericht kan gebruiken
 1. anne - 12 jaar

  lastig mijn ex vind mij ook weer leuk maar ik heb en vriendje en hij is lelijk enzo dus maar als jij verliefd ben op hem en hij niet op jou word het lastig maar is je vriendin ook op hem want als zo is ja maar wat is belangerijker vriendschap of een vriendje vriendschap en vraag het aan je vriendin of zo hem ook leuk vind als dat niet zo is blijven jullie beste vriendinnen maar kijk uit met jongens want hun kunnen stom zijn groetjes

 2. Lily - 12 jaar

  Liefde is lastig. dat weet iedereen! Maar je bent nu 12 jaar. Je moet je op school concentreren. Het is misschien lastig om hem te vergeten, dat begrijp ik. Maar het is ook lastig om hopeloos verliefd op diegene te zijn terwijl dat geheim is. En als hij je echt leuk vindt zou hij jou wel vragen. Succes!

we zijn er voor jou

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg