Meer hulp Meldknop.nl

Vragenkast

Help elkaar

EX TERUG

Plaats vraag

Ik heb pas geleden mn verkering uitgemaakt omdat ik mn vriendje niet meer leuk vond. Maar nu wil ik hem super graag wil terug! Alleen hij wil mij sowieso niet meer! Hoe kan ik hem vertellen dat ik hem terug wil? Iemand tips??

Reageer op deze vraag

Gebruik een alias.

Spelregels

 • Je bent tussen de 8 en 13 jaar oud
 • Gebruik een alias (verzonnen naam)
 • Schrijf je bericht in het Nederlands
 • Maak geen reclame en plaats geen links van sites
 • Als je bericht wordt geplaatst, staat deze zeker 3 dagen op de site.
 • Je stemt er mee in dat De Kindertelefoon jouw bericht kan gebruiken
 1. Hoi - 10 jaar

  Heb je zijn nummer???nou app m dan.dat hoeft niet in het openbaar.je kan ook een brief in zijn tas/kluisje doen en nog veeeeeeeeeeeel meer.ik ben liefde exper.

 2. Romy - 12 jaar

  Hey Eva Rot voor je zeg! Kijk mijn tip is denk voor de volgende keer heel goed na voor dat je iets gaat doen of gaat beslissen! Maar he niet alleen voor verkering ook voor andere dingen! Nu is het wel heel moeilijk! Want als hij je niet meer wilt is het het niet meer waard om achter hem aan te zitten! Je kan nog 1 poging doen en dat is: Schrijf een brief en gooi het in zijn brieven bus! Dat zou ik doen! Heel veel succes!!! Liefs Romy!

 3. <3 - 13 jaar

  Hoi, laat hem merken dat je hem nogsteeds leuk vindt. Vertel het hem. Laat het verder bij hem. Daar zal hij zich het prettigst bij voelen.

 4. Hulpje - 12 jaar

  Hoi Eva Mij is het zelfde overkomen, ik heb het toen maar gewoon eerlijk gezegd. En gek genoeg begreep hij het hij vond mij ook nog leuk. Dus is het het beste dat je het gewoon eerlijk zegt. xxx hulpje

 5. Nick - 12 jaar

  Je moet hem niet dwingen als hij het niet wil moet je het laten gaan

we zijn er voor jou

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg