Blokkade opheffen

Als je geblokkeerd bent, kun je niet meer met ons bellen of chatten. De blokkade duurt 6 maanden. Je hebt meerdere keren tegen ons gescholden of bent op een andere manier kwetsend of beledigend tegen ons geweest. Dit vinden wij niet prettig! De Kindertelefoon is er voor alle kinderen die in vertrouwen met ons in gesprek willen. Als jij ons belt om te schelden zijn we niet bereikbaar voor andere kinderen.

Opheffen blokkade

Met dit formulier kun je aan ons laten weten dat je het niet eens bent met de blokkade. Via onderstaand formulier kun je een klacht indienen. Je moet dan wel alle vragen beantwoorden.
  • Kun je niet met ons chatten omdat je geblokkeerd bent? Vul dan hier je IP adres in. Als je dit adres niet weet, kun je dit opzoeken via www.watismijnip.nl
  • Kun je niet met ons bellen omdat je geblokkeerd bent? Vul dan hier je telefoonnummer in
  • Waarom vind jij dat jij weer mag bellen of chatten met De Kindertelefoon? Je moet goed uitleggen waarom jij vindt dat je weer mag bellen of chatten met ons. Alleen als jij dit goed uitlegt kunnen wij je verzoek om de blokkade op te heffen in behandeling nemen.
  • Wil je een reactie van De Kindertelefoon ontvangen? Vul dan hier je e-mailadres in.

Als wij deze informatie van jou hebben ontvangen, krijg je van ons een ontvangstbevestiging. Vervolgens ontvang je binnen 4 weken een reactie of wij de blokkade van jouw chat of telefoon opheffen. Let op: wil je een reactie ontvangen van De Kindertelefoon? Vergeet dan niet je e-mailadres en telefoonnummer door te geven.