Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 116 - 111 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Topics

Ask & Find

Relaties & Seks

Relaties & Seks

Vriendschappen, verliefd zijn en verkering hebben kunnen je erg gelukkig maken; het zijn prettige relaties. Maar relaties kunnen soms ook moeilijk zijn: een verkering raakt uit, je vriendje of vriendinnetje is thuis niet welkom of je hebt eigenlijk geen echte goede vriend(in) en je mist dat heel erg. Met een paar simpele tips kan het soms heel makkelijk zijn om goede relaties op te bouwen.

Seksualiteit

Onder seksualiteit wordt veel verstaan: het is bijvoorbeeld strelen en knuffelen, maar ook masturberen, vingeren en aftrekken, neuken en orale seks. Veel gesprekken bij de Kindertelefoon gaan over seks. Veel jongeren weten eigenlijk niet precies wat het is of hoe het moet, maar juist over seks wordt wel heel erg stoer gedaan. Probeer niets te doen wat je zelf niet wil, want meestal krijg je daar later spijt van. Ook is het verstandig om altijd een condoom te gebruiken als je seks hebt, zodat een meisje niet zwanger wordt en je ook geen soa kunt oplopen.

Heeft de ask & find je geholpen? Laat het ons weten!

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 116-111 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg