Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 116 - 111 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Topics

Ask & Find

Geweld & Pesten

Geweld & Pesten

Plagen kan best leuk zijn, als je af en toe een geintje over elkaar maakt. Plagen wordt pesten als er een machtsverschil is. Als de één de ander de baas is, op wat voor manier dan ook. De pesters pakken bijna altijd steeds dezelfde. Je kunt gepest worden op school, maar ook in de buurt, op sport of via internet. Het is dan niet meer leuk om daarheen te gaan. Ook kun jij er last van hebben als iemand anders wordt gepest. Pesten kan de sfeer behoorlijk verzieken. Als jij wordt gepest of je ziet dat iemand anders wordt gepest, is het belangrijk dat je er met iemand over praat. Want als je niets vertelt, zal het pesten niet ophouden.

Heeft de ask & find je geholpen? Laat het ons weten!

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 116-111 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg