Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Topics

Liefs, Mandy

De afgelopen dagen heeft vlogger Gio in zijn vlogs veel gepraat over Mandy. Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat Mandy gelukkig niet echt is weggelopen en het verhaal in scene is gezet. Dit was een samenwerking tussen Gio en De Kindertelefoon.

‘Waarom doen jullie dat?’, vraag je je nu misschien af. Dat kunnen we begrijpen. We hebben dit verhaal samen met Gio bedacht omdat veel kinderen met hun problemen aankloppen bij bekende vloggers. Hij vindt het fijn dat hij in vertrouwen wordt genomen en dat jullie aankloppen met problemen. Alleen weten vloggers zoals Gio niet altijd wat ze met deze verhalen moeten… hij is natuurlijk ook pas 19 jaar. Wij als De Kindertelefoon weten dat wel. Dat willen we jullie graag vertellen. En hoe kan dat nou beter dan via een goede vlogger als Gio?

Wat je kunt doen als iemand in je omgeving in nood is, zoals Mandy, is erover praten. Probeer iemand te vinden die je vertrouwt en die jou kan helpen. Sommige geheimen zijn niet bedoeld om geheim te blijven. Je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt altijd met ons bellen of chatten, dan proberen we samen een oplossing te bedenken.

Wil je nog even doorpraten over het verhaal van Mandy? Kijk dan op het forum.

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde vrijwilliger. Zij luisteren naar je. Op doordeweekse avonden kun je ook met een jonge medewerker chatten. Dit zijn getrainde vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar oud. Op het forum kan je een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg