Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Topics

Anne Faber

Heel heftig nieuws. Het lichaam van de vermiste Anne Faber is gevonden. Zij was sinds vorige week vrijdag vermist. Veel mensen gingen naar haar op zoek: agenten, vrijwilligers en het leger. Eerder deze week pakte de politie een man op die ermee te maken kan hebben. De rechtbank heeft besloten dat hij langer in de cel moet blijven in verband met onderzoek.

Praat erover
Ben je erg geschrokken van het nieuws en houd het je bezig? Dat begrijpen we erg goed. Belangrijk is om erover te praten, bijvoorbeeld met je ouders, vrienden of klasgenoten. Ook kun je altijd bij De Kindertelefoon terecht. Je kunt met ons bellen en chatten, praten met leeftijdsgenoten op het forum  of je kunt jouw verhaal kwijt in een gedicht.

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde vrijwilliger. Zij luisteren naar je. Op doordeweekse avonden kun je ook met een jonge medewerker chatten. Dit zijn getrainde vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar oud. Op het forum kan je een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg