Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Topics

Not sharing is caring

Sexting. Het doorsturen van sexy berichten, foto’s en filmpjes. Dat doe je dan bijvoorbeeld in je ondergoed, of helemaal naakt. Misschien vind je het leuk en spannend… tot iemand de beelden doorstuurt naar anderen.

Het doorsturen van naaktfoto’s en -video’s brengt heel veel narigheid met zich mee. Elke dag melden 1 of 2 jongeren zich bij Helpwanted.nl omdat hun naaktfoto is verspreid. Denk goed na wat je met die beelden van iemand doet. Hou ze lekker voor jezelf!

Meer weten over wat je kunt doen tegen het doorsturen van jouw foto’s? Kijk dan op Helpwanted.nl. Wil je meer weten over de gevolgen van het doorsturen van naaktfoto’s en video’s van een ander? Of hoe je iemand kunt laten weten dat doorsturen echt niet oké is? Bekijk dan deze website eens: www.houhetlekkervoorjezelf.nl.

Wil je graag een luisterend oor? Je verhaal kwijt? Wij zijn er voor jou. Bel ons, chat met ons of leg je verhaal voor aan leeftijdsgenoten op het forum.

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde vrijwilliger. Zij luisteren naar je. Op doordeweekse avonden kun je ook met een jonge medewerker chatten. Dit zijn getrainde vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar oud. Op het forum kan je een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg