Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Topics

Chill, lauw, sick, cool: kom maar door met die naam

Wie verzint de allerbeste naam voor onze jongerenchat? De Kindertelefoon vernieuwt graag en daar hoort een nieuwe naam bij. De jongerenchat is al sinds 2012 dé plek waar jonge vrijwilligers van De Kindertelefoon in gesprek gaan met leeftijdsgenoten. Sinds 2012 noemen we deze chat ‘Peer2Peer’, maar we vragen ons af of dit niet beter kan. Wat vind jij? Bedenk jij die pakkende, stoere, beetje hippe, maar ook misschien wel symbolische naam? Help je ons kanaal voor jonge vrijwilligers naar een next level?

De inzender met de meest toffe inzending wint een Dinerbon of – als je dat liever wilt – een bon van www.bol.com

je staat er niet alleen voor

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde vrijwilliger. Zij luisteren naar je. Op doordeweekse avonden kun je ook met een jonge medewerker chatten. Dit zijn getrainde vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar oud. Op het forum kan je een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Elke dag van 11.00-20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00-20.00 uur

Verberg