Sponsoren

De Kindertelefoon kan niet bestaan zonder techniek. Van goed werkende telefoonlijnen tot de interactieve toepassingen op onze website: op alle gebieden maken we graag gebruik van actuele ICT-toepassingen. Hiervoor werken we samen met verschillende sponsoren. De sponsoren zorgen ervoor dat we technisch up and running blijven. Samen zorgen we ervoor dat kinderen zo goed mogelijk worden ondersteund.

Dit zijn de sponsoren:

Wizenoze

Jouwzoekmachine.nl wordt gemaakt door WizeNoze en is een onderdeel van de website van De Kindertelefoon. Kinderen zoeken al op jonge leeftijd op internet naar informatie, maar lang niet alle informatie die ze vinden is geschikt. WizeNoze wil internet beter maken voor kinderen, veiliger, maar vooral ook geschikter door zoekresultaten op leesniveau te tonen. Daarvoor hebben ze een zoektechnologie ontwikkeld, die is gebaseerd op academisch onderzoek naar het zoekgedrag van kinderen op internet.

 
Esser-emmerik

Esser-emmerik is de beheerder en ontwikkelaar van de website van De Kindertelefoon. De website bestaat uit verschillende gedeeltes, waarin de doelgroepen 8-12 jaar, 13- 18 jaar en vluchtelingenkinderen worden bediend. Esser-emmerik beheert de website voor De Kindertelefoon zodanig, dat de integraties met andere systemen van De Kindertelefoon, zoals chat en forum, zijn gewaarborgd. Het bedrijf levert daarnaast de e-learning omgeving procademy, waarin de vrijwilligers van De Kindertelefoon online getraind worden.

 
CRM Partners

CRM Partners ontwikkelde voor De Kindertelefoon de applicatie en het platform LinKid, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365. Het systeem LinKid helpt onze vrijwilligers bij het voeren van de telefoon- en chatgesprekken met kinderen en jongeren. CRM partners werkt, met de juiste mix aan digitale toepassingen en menselijke dienstverlening, voor klanten aan een steeds betere dienstverlening voor hun klanten.

 
Innvolve

Innvolve is verantwoordelijk voor het netwerk en het werkplekbeheer van De Kindertelefoon. Het bedrijf draagt zorg voor alle eerstelijns support, de verbindingen en de telefoniefaciliteiten. Dit gebeurt in samenwerking met onderaannemers Qsit en Youp Telecom.

 
InSided

InSided levert de software voor het forum van De Kindertelefoon. Jongeren van 13 tot 18 jaar kunnen elkaar op het forum informeren, adviseren en ondersteunen. InSided ondersteunt De Kindertelefoon daarnaast bij de ontwikkeling van deze online community, door het geven van advies en trainingen.

 

ANBI-status

Stichting De Kindertelefoon heeft de ANBI status. Meer informatie over ANBI is te vinden op de website van de Belastingdienst.

Onze gegevens:
Stichting De Kindertelefoon
Newtonlaan 83, 3584 BP Utrecht
Telefoonnummer: 030-3410400 | E-mailadres: landelijkbureau@kindertelefoon.nl

KvK-nummer: 61100153
BTW nummer: NL854205925B01