Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
Meer hulp Meldknop.nl

Chat

Ben je tussen de 8 en 18 jaar oud? Dan kun je met een vrijwilliger chatten. Je kunt met ons chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen.  Meer over privacy vind je hier. Gesprekken duren meestal niet langer dan 30 minuten, omdat het vaak druk is en we zoveel mogelijk jongeren willen helpen. Liever bellen dan chatten? Dat kan! Bel 0800-0432. Buiten onze openingstijden kun je informatie opzoeken of je verhaal vertellen aan leeftijdsgenoten.

We willen graag met je in gesprek. Daarvoor stellen we wel een aantal regels. Meer weten over onze regels? Kijk dan hier.

Let op: chat je met een Android-toestel? Zorg er dan voor dat tijdens het gesprek de pagina geopend is en je niet naar andere apps of sites gaat. Switchen tussen apps zorgt ervoor dat de chat wordt afgebroken. Je kunt dan niet meer terug naar hetzelfde gesprek. 

Ben je tussen de 8 en 12 jaar?

Dan kun je chatten met een vrijwilliger: Chat voor 8-12. 

Ben je tussen de 13 en 18 jaar?

Dan kun je chatten met een volwassen vrijwilliger of jonge vrijwilliger (16-19 jaar): Chat voor 13-18 

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de website.

Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde Kindertelefoon-medewerker. Zij luisteren naar je. Op deze website kun je ook een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen en jongeren.

Chat of bel 0800-0432 (gratis & anoniem)
Dagelijks van 11.00-21.00 uur

Verberg